Translate

lauantai 22. helmikuuta 2014

rippijuhlastressi


tässä on kuvaa viime vuodelta,kukasta ja kynttilästä päätellen joulun jälkeen otetut. hankittiin toi iso ihana sohva maskusta ennen joulua vuos sitten,tai siis lokakuussa,mutta se saapui monien soittojen jälkeen just ennen joulua. kun sohva oli paikallaan osottautui telkkari liian pieneksi ja seuraavana päivänä mentiin ostamaan iso uusi telkkari.pojat korjasivat skoottejaan yms maton päällä ja matossa oli isoja rasva ja öljy tahroja..ajateltiin koittaa pestä se,mutta matto kerkesi homehtua parvekkeella mihin se laitettiin odottamaan pesua..matto siis viskattiin roskikseen.nyt kun rippijuhlat lähestyy ja paniikki nousee meikäläiselle,oli pakko lähteä tänään miehen kanssa matto ostoksille.
HEINI-mattovalittiin pitkän harkinnan ja porttipuiston kaikkien kauppojen koluamisen jälkeen sotkasta heini matto toi keskimmäinen  vaalein.kiva ja nätti ja sopii hyvin tänne.no verhot oli sitten ihan väärän väriset,oranssit.kaivettiin vanhoja verhoja ja löydettiin yhet nätit valkopohjaiset kukalliset,en oo ihan varma onko ne hyvät,silitin ja laitoin ne paikalleen,katellaan pitääkö hankkia verhotkin.meillä on huonot taulu valikoimat,ja nyt tuntuis että joku nätti taulukin olis kiva hankkia telkkarin päälle.voi ei tätä juhlastressiä...ostettiin askosta raikas mustavalko raidallinen matto eteiseen,se näyttää kanssa kivalta.ostetiin myös ikeasta kivoja servettejä ja keittiöpyyhe samaa sarjaa,kai se näistä lähtee rakentumaan.mun vaate pulmakin on osittain ratkennut kun oon saanut 5 ja puol kiloa pois niin yhdet aiemmin hankkimani tavoite housut mahtuu päälle!!ne on nätit ihan perus valkoiset juhlavat housut.kengät ja housut hankittu,vähän siis vielä puuttuu..
 ALLDAGLIG Paperilautasliina IKEA Kolminkertainen paperi takaa hyvän imukyvyn.REPETERA Lautasliina IKEA Kolminkertainen paperi takaa hyvän imukyvyn.tälläsia servettejä ostettiin ikeasta,noi vihreä vaalean punaiset löyty kuosina vaikka mistä ja ostettiin samaa sarjaa myös keittiö pyyhkeitä.saatan käydä viel jotain ostamassa sitä kuosia,on aika nätti.
REPETERA Tarjotin IKEAREPETERA Kaitaliina IKEA Suojaa pöytää ja antaa näyttävyyttä kattaukseen.REPETERA Tarjotin IKEAREPETERA Tabletti IKEA Suojaa pöydän pintaa ja vähentää lautasten ja aterimien kilinää.REPETERA Tyyny IKEAtässä osviittaa mitä kaikkea ois tarjolla tästä sarjasta,ja kaikki lähti siis serveteistä..mä taidan stressata vähän turhaan ja tehdä tästä vähän liian isoa,mut ei voi mitään.
isomman pojan kummi tarjosi pojille tänään ruoat chicosissa synttäri lahjaksi ja vietettiin siellä mukava ruokailu hetki kummankin pojan mun hyvän ystävän(pojan kummi)ja hänen tyttärensä(mun kummityttö 16v) seurassa ja syöden ihanaa ruokaa!sanna latvalan blogista innostuneena etsin etukäteen ravintolan ravintoarvo listan. valitsin sen mukaan bonnie ja clyde kana annoksen joka sisälsi vähiten kaloreita ja oli tosi namia!söin eilen vapaasti eli siksi tänään vahtasin tarkemmin taas kaloreita,ei ne kilot lähde jos ei asialle tee mitään!hauskaa viikonlopun loppu puolta kaikille!

2 kommenttia:

  1. Toin on kyllä vaarallista, kun yhden kohdan uudistaa kotona, niin muut alkaa näyttämään sitten sen rinnalla entistä huonommalta, ja sitten pitää kaikki uusia... :D Siis just jos vaihtaa vaikka uudet verhot, niin sitten onkin matto ja jotkut sohvatyynyt ihan väärän väriset! Mitähän meille vielä käy, jos nyt ehditään mitään tekemään mitä oon suunnitellut ennen J:n rippijuhlia?! Pitäis tapetoida olkkari ainakin kun edellinen omistaja oli jättänyt kirjahyllyn takaa tapetoimatta, eli meillä iso neliö olkkarissa toista tapettia mitä muu olkkari! :D Eikä olla asuttukaan tässä vasta kuin 7 vuotta...

    VastaaPoista
  2. sitä tottuu kaikkiin "vikoihin"eikä ne arjessa haittaa,pystyttiin elämään ilman mattoa hyvin,mutta juhliin oli pakko hankkia matto,eteisen matto oli ihan kiva monta vuotta,mutta juhlien alla sekin näytti kammottavalta...no onhan noista muutoksista iloa jatkossakin.

    VastaaPoista